2019 års modulhus: Corner Garage

För första gången någonsin lyckades Lego hålla nästa års modulhus hemligt ända fram till den officiella presentationen. Eller nästan i alla fall, för några dagar sedan fanns ett konkret rykte, men åtminstone inga bilder. Corner Garage blir nästa jättebygge och det handlar om en byggnad som inkluderar både en bensinmack med bilmek, en separat klinik för en veterinär, och en lägenhet ovanpå. Det hela ryms i ett ganska bastant hus som är mer avfasat än tidigare hörnbyggnader men i gengäld erbjuder lite mer volym på själva byggnaden.

Det är ju lite typiskt eftersom jag precis byggde en egen bensinstation i klassisk stil, men det får bli en separat pjäs medan den här passar bättre in i stadsmiljön. 50-talstemat fortsätter från förra årets Downtown Diner, även om det här inte är lika utpräglat flådigt. Jag uppskattar att färgen ”dark orange” används igen, den har inte synts till särskilt ofta sedan det tidigare modulhuset Town Hall (2012), och om du behöver bygga ihop det setet så borde det vara lite enklare nu med fler bitar i produktion.

Så nu vet jag vad jag gör i januari … utöver alla de nya seten från Overwatch och The Lego Movie 2 … inte blir det billigt nästa år heller.

lego_cornergarage

Det här inlägget postades i Prylar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.