300 toppspel #3: Uncharted: Drake’s Fortune

Uncharted: Drake’s Fortune
Format Playstation 3
Utvecklare Naughty Dog
År 2007
Genre Action

Uncharted spelade jag första gången på en pressresa, i ett gammalt fort i Dubrovnik. Det är förstås goda förutsättningar, och jag gillade spelet, men var inte hundra procent nöjd. Bland annat kändes svårighetsgraden rätt obalanserad. När jag senare fick recensera spelet var det ordentligt förbättrat, och jag gav spelet en välförtjänt nia. Nathan Drakes sköna personlighet och de flexibla stridssituationerna skapade ett riktigt skönt spel, och grafiken var redan då enastående. Ett tag senare spelade jag ett butiksexemplar, den gången för att plocka troféer som Uncharted blev ett av de första spelen att lägga in. Då upptäckte jag att kontrollen hade varit aningen fel i den versionen jag testade, och det var faktiskt ännu bättre ”på riktigt”. Det är vad som kännetecknar Uncharted för mig, riktigt klockren spelkontroll. Gudomlig grafik, sköna karaktärer och sanslösa scenarion är bara ett plus i kanten.

Det här inlägget postades i Playstation 3, Spel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.