Avdank Äventyr är klart!

Jag säger klart, men vem vet hur mycket mer jag kommer att peta på det innan jag skickar det till tryck. I alla fall, nu är korten för Avdank Äventyr färdiga och balanserade. För någon månad sedan skrev jag ett Excel-blad som räknade ut precis hur stor chans alla har att klara de olika äventyren, så jag mer vetenskapligt kunde justera balansen. Jag har också ritat om en del bilder som jag inte blev nöjd med.

I samma veva passade jag på att fräscha upp Avdank också, för några av bilderna där fungerade inte. Jag gjorde också en justering på två av korten för att göra dem mer användbara – jag märkte att jag aldrig använde dem om jag kunde undvika det. Generellt finns det fler ändringar som skulle kunna göras, men jag vill inte göra spelen inkompatibla. Nog för att den första upplagan var trettio exemplar, men jag vill inte behöva tvinga mina befintliga köpare att köpa nya för att få det kompletta spelet.

Avdank Äventyr blir alltså ett fristående spel men absolut roligast med karaktärsuppsättningen från Avdank också, där uppgiften är att överleva tio äventyr och gärna hitta lite skatter på vägen. Som att spela rollspel men utan att behöva lägga flera år på kampanjer!

avdank_äventyr_kort

Det här inlägget postades i Brädspel, Kreativt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Avdank Äventyr är klart!

 1. Mikael skriver:

  Hej! Jag kommer snart att trycka upp första upplagan av Äventyr och den andra av Avdank. Om du mailar mig på mikael (a) beardednerd.se så hör jag av mig när det är dags, om några veckor.

 2. Ulf sankala skriver:

  Hejsan
  Jag blev intresserad av ditt spel. Går det att beställa här?
  Om man behöver det första så är jag intresserad om det finns kvar.
  Mvh
  Ulf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.