Äventyrsfest och bonusplast

Inte för att jag behövde övertalas, men nu börjar de första recensionerna på Uncharted 3 dyka upp och betyget är i topp (till och med Petter Hegevall som alltid varit småskeptisk till serien är helt lyrisk). Så jag slängde iväg en beställning till Spelbutiken. Det här ska bli riktigt mums. Uncharted 3 är inte bara uppföljaren till två av de bästa Playstation 3-spelen, det är också mitt första ”riktiga” 3D-spel. Det är en sak att se Playstation 2-konverteringar eller halvsimpla spel som Dynasty Warriors och Stardust rulla på, det riktiga elddopet kommer med ett fullfjädrat och grafiskt maxat spel som det här. Om Uncharted 3 fungerar, då är 3D här för att stanna, åtminstone för mig.

Jag har sett 3D-trailern tio gånger och visat den för alla som kollat in min tv. Eld, vatten och Drakes blåslagna nuna i trenne dimensioner på 47 splitternya tum kommer troligen att bli höstens fetaste grafikupplevelse, vad än Skyrim hittar på.

Sen passade jag på att beställa en liten plastgrej också, när jag ändå höll på. Det kändes lämpligt nu när jag inte kan spela WoW särskilt ordentligt, särskilt med tanke på vad jag har gjort i spelet på sistone. Mer om den när den dyker upp…

Lämna ett svar