Bloodstained försenas ett år

Jaha, så var det dags. Bloodstained: Ritual of the Night var ursprungligen planerat att släppas under våren 2017, men nu meddelar IGA att det kommer att dröja åtminstone ett år till. Anledningen är att man har tagit in fler utvecklare för att uppnå önskad kvalitet. Och även om det är synd att man missar 20-årsjubiléet av Symphony of the Night, så är jag inte jätteupprörd över det. Huvudsaken är att spelet blir så bra som det bara kan bli – det vill säga i klass med de bästa Castlevania. Då har jag tid att vänta.

Hade jag inte spelat det utmärkta E3-demot så hade jag kanske varit mer orolig, men spelet känns bra än så länge, och det vore märkligt om det började slarvas nu. Däremot kan man fråga sig om det är någon poäng med Wii U- eller Vita-versionerna. Visst, de blev utlovade och en del folk donerade säkert pengar just för de versionerna. Men finns det någon som absolut enbart kommer att spela på de formaten om ett och ett halvt år och inte kan tänka sig ett alternativt format?

bloodstained_screen

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, PSVita, Spel, Wii U, Xbox One och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Bloodstained försenas ett år

  1. Joakim skriver:

    Jag tror att de kommer att skrota Wii U-versionen och släppa spelet till NX istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.