Capcom läcker Ed

Capcom är fortfarande världsbäst i läckor. De lyckades skriva in Eds namn i Playstation Store innan han försenades, och nu fanns det en bild på honom på den officiella hemsidan, som upptäcktes genom att någon bytte namn på filer. Precis som när hela gänget i Ultimate Marvel vs Capcom 3 för typ åtta år sedan. De lär sig inte.

Hur som helst, Ed har vuxit till sig. Likt Abel och Seth är han en klon som skulle användas som potentiell ny kropp åt Bison, men i oredan kring Seths nederlag i det förra spelet hittade Balrog honom som ung pojke. Street Fighter V är bara något år senare men Ed dök upp i story mode som en ung grabb i tonåren. Och nu när han är spelbar är Ed redan fullvuxen och muskulös. Till skillnad från den tidigare designen då han var en godtycklig Eminem-kopia i huvtröja är han nu uniformerad och verkar vara en boxare. Det ska dock bli intressant att se om han kan tillämpa lite psycho power för att bli mer komplex än Balrog.

sf5_ed

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Capcom läcker Ed

  1. Erik Malm skriver:

    Capcom går från klarhet till klarhet. Efter att ha slösat bort cirka 88% av potentialen hos Lauras BJJ och Kolins Systema så förvandlade de den enda potentiellt intressanta V-karaktären till ytterligare ett generiskt köttpaket?

    En blaserad, gänglig tonåring som förlitar sig på telekinesi och förmågan att bränna in Shadaloo-emblem i folk vore förstås alldeles för sofistikerat – och animenördigt! – för vår publik, så vi kör på en fusion av seriens plattaste designer (Balrog+Abel) i en utstyrsel som kombinerar bara-genren med Hitlerjugend. Klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.