Cave fixar skuggteater på Live Arcade

Arkadspelsmästarna Cave har precis hållit en presskonferens där de utannonserade tre spel. Dels kommer shoot’em up:et Akai Katana att släppas till Xbox 360 som Akai Katana Shin. Vi kan vänta oss sedvanlig perfektion där. Sen har de även visat det ytterst märkliga Instant Brain som verkar vara en Visual Novel komplett med halvklädda animeflickor.

Men de visade också Nin2-Jump, som uttalas Nin Nin Jump. Det är ett plattformsspel till Xbox Live Arcade med minst sagt ovanlig design. Huvudpersonen är en figur i en skuggteater och är därför en platt, oanimerad siluett på en pinne. Framför ”scenen” sitter en rad huvuden som reagerar på vad som händer i ”teatern”. Det ser ut att vara ett pyssligt plattformsspel som påminner lite om magnethoppandet i Castlevania: Order of Ecclesia. Med Cave bakom spakarna borde det bli intressant och förhoppningsvis kommer det även till våra breddgrader under 2011.

2 tankar kring ”Cave fixar skuggteater på Live Arcade

  1. Niklas

    Micke, skulle du inte kunna fixa en favorit-ikon till sidan? Ser så tråkigt ut uppe i bokmärkesfältet med det fula vita pappret med ett vikt hörn. :/

Lämna ett svar