Demon’s Souls 2 kommer att rocka

Visst verkade det lovande, From Softwares nya actionrollspel som från den första lilla tjuvkiken från Tokyo Game Show såg ut att vara redigt inspirerat av Demon’s Souls. Nu är Project Dark avslöjat som Dark Souls och som titeln antyder är det här en rak uppföljare till Demon’s Souls med den enda skillnaden att det gamla namnet förblir i Sonys ägo. Mörka dystra fantasymiljöer, intensiva realtidsstrider, tokhemska monster som dräper dig på en sekund, besökande själar som hjälper dig spöa bossar… jo, Demon’s Souls 2 är ett faktum och det kommer redan 2011 till både PS3 och 360. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta i Europa, men blir det så kommer jag nog att importera tidigt den här gången. Demon’s Souls gav mersmak… även om jag måste erkänna att jag aldrig klarade allt.

1 tanke kring ”Demon’s Souls 2 kommer att rocka

  1. Livlig

    Sakta men säkert inser jag att äntligen så är det dags. Jag kommer kunna spela Demon’s Souls, fast ändå inte. Vad gör dock det då jag får spela ett nytt spel från studion som gav oss Demon’s Souls?

Lämna ett svar