Den vilda jakten på Ciaran

Då var den sista bossen i Dark Souls-expansionen avklarad, men tyvärr är jag inte klar än. Dels har jag missat en del föremål som ska finnas gömda i staden, och dels finns en valfri boss som lär bli rätt jobbig att handskas med. Jag är i alla fall mycket nöjd med det hela hittills, det är utmanande men inte oöverkomligt. Det finns ett gäng nya rustningar om man letar noga, och ett gäng vapen, samt en massa mörkerbaserade magier att testa.

Problemet är bara att jag kan ha missat den rustningen jag helst vill ha. Jag har skaffat Artorias harnesk som ser riktigt bra ut, särskilt tillsammans med Crest Shield som matchar perfekt. Texturerna är helgrymma. Men till den skulle jag vilja ha Ciarans byxor. Ciaran är ännu en av Gwyns fyra riddare (Ornstein är en gammal bekant men alla de övriga finns här i expansionen: Artorias of the Abyss, Hawkeye Gough och Lord’s Blade Ciaran) som jag träffade ett kort tag efter att ha besegrat Artorias. Hon var rätt civiliserad och försökte inte ha ihjäl mig (till skillnad från det mesta i det här spelet) så jag lät henne vara. Sen insåg jag att hennes rustning bara går att få just från henne, och nu är hon försvunnen.

Trots att From är som de är så tror jag inte att det bara finns en chans att få en hel rustning, det vore nästan orimligt irriterande, även för det här spelet. Så jag ska återvända till Oolacile och vända upp och ner på hela stället tills jag hittar antingen Ciaran eller hennes rustning någonstans…

Lämna ett svar