Det går precis lika bra med Lego

Så blev jag klar med ytterligare ett litet projekt. Efter att ha blivit inspirerad av diverse Lego-grejer den senaste tiden bestämde jag mig för att plocka ihop delar till några egna figurer. Jag är ju som bekant förtjust i att skapa mina favoritfigurer i så många olika media som det bara går.

Shaanas svärd är handbyggt förutom handtaget. Silvers spjut är ett modifierat vanligt riddarspjut. Shaanas rustning och mantel är original (med målade axelskydd) men Silvers axlar är handbyggda. Xiankos och Silvers ”kjolar” är tyg.

De här figurerna är väldigt snabbgjorda och materialet kostar inte särskilt mycket (förutom enskilda svårhittade delar som metallrustningen), så jag blir rätt sugen på att börja göra resten av figurerna jag nyligen blev klar med att rita. Bara cirka 40 stycken eller så…

Lämna ett svar