Det gick ju som en dans

Igår var jag, Mikael Skäggnörd Sundberg, ute på dans. Det tillhör inte direkt vanligheterna, men jag har haft kul de gånger det har varit julfest på jobbet och så råkade jag hitta ett evenemang här i Östersund på Folkets Hus precis när jag blev sugen.

Och kul var det. Jag är självlärd, förutom någon sorts insats på gymnasiet, men det gick bra ändå. Jag hann dansa med så många att jag tappade räkningen. Det var mycket folk i blandade åldrar men överlag många yngre, vilket jag inte riktigt hade trott. Det råkade också vara ett samarrangemang med Nykterhetsrörelsens Scoutförbund så hela alltet var också väldigt städat, samtidigt som det blev fler i min ålder.

En lyckad kväll alltså, som gav mersmak. Nu måste jag hålla koll på när det blir fler tillfällen, och försöka slita med mig några kompisar. Lite fler danssteg fick jag också lära mig av en trevlig ung dam söderifrån, så det finns kanske hopp om att faktiskt kunna dansa ”på riktigt”.

Lämna ett svar