Det omöjliga är möjligt

Får jag göra er uppmärksamma på något jag skrev för exakt sju dagar sedan, när Capcom avslöjade en samling med de licensierade och efterlängtade Dungeons & Dragons-spelen: ”Vad kommer härnäst? UN Squadron, Alien vs Predator eller Duck Tales? Ingenting är tydligen omöjligt.”

Och inte tar det lång tid heller. Detta, mina damer och herrar, är en HD-remake av ett av tidernas bästa plattformsspel tillika ett licenshelvete där världens största underhållningskoncern aldrig i livet skulle nedlåta sig till att förhandla med lilla Capcom, för att kunna ge ut ett älskat men bortglömt NES-spel igen. Och så går Capcom och fixar ihop en fullständig 3D-remake, med till synes exakt samma gameplay fast med sprites som exakt liknar originalserien.

Ge mig, Capcom, ge mig nu. Allt är förlåtet. Ta vad du vill ha och ge mig det nu!

Lämna ett svar