Divinity fräschas upp och konverteras

Ett av förra årets bästa spel, Dark Souls II, har precis släppts i en uppdaterad version till Playstation 4 och Xbox One, och i samma veva fått en uppfräschad version till PC med lite nytt innehåll. Trots att en stor utgivare står bakom, så bedömdes det att vi skulle behöva betala extra för PC-versionen även om vi ägde den gamla. För det var ju ändå ett ”nytt spel” med DirectX 11 och allt.

Snart kommer ett annat av förra årets bästa spel, Divinity: Original Sin, att släppas i en uppdaterad version till Playstation 4 och Xbox One, i och samma veva får vi en uppfräschad version till PC med en massa nytt inklusive split screen, handkontrollstöd, mer röster och nya uppdrag. Och trots att en pytteliten utgivare som bekostade spelet via Kickstarter står bakom, så bedöms det att vi får PC-versionen gratis om vi ägde den gamla. Trots att det är ett ”nytt spel” med DirectX 11 och allt.

Lustigt det där.

divinity02

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel, Xbox One och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.