Dynasty Warriors 9 öppnar världen

Under en stor presentation som även innefattade Koeis nya ”Koei Warriors” som blandar massor av figurer från deras olika spel, så presenterades också Dynasty Warriors 9. Och det är faktiskt något helt nytt den här gången, eller så är i alla fall tanken. Det nya spelet ska ha en öppen karta som sägs representera hela Kina, men tar man den nyheten med en rejäl nypa salt så lär det ju ändå röra sig om en komprimerad version. Spelet ska i alla fall skapa nya sätt att kriga, och verkar faktiskt äntligen dumpa den gamla generationen. Format är inte utannonserade, men ett tekniskt avancerat japanskt spel borde innebär Playstation 4, med möjligen en Xbox One-version i väst.

Alla gamla figurer ska återvända, vilket möjligen är en nackdel, eftersom det innebär att väldigt mycket jobb måste läggas på att fräscha upp allihop som hittills bara varit återanvända från Playstation 3-utgåvorna. Jag vill ju egentligen mest bara spela med Guan Yu, Xiahou Dun och Zhang Liao som garanterat blir kvar oavsett. En nykomling blir Zhou Cang på Shu-sidan, en karaktär som åtminstone jag aldrig lagt märke till förut. Men bara vi slipper fler Wang Yuanji och Bao Sanniang så är jag nöjd.

Det här inlägget postades i Playstation 4, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.