E3 2016 har redan börjat

Precis som att julen börjar ungefär i september numera, kan även E3 anses flyta ut över omgivande veckor. Vi har redan fått en drös utannonseringar, i huvudsak från spel som kanske inte skulle visas i någon stor presskonferens och därför skulle riskera att komma bort i mängden, men också spel från stora utgivare som ändå borde ha utrymme för dem. Hur som helst, låt oss kika lite snabbt (så slipper också jag lägga tid på dem under faktiska E3).

* Watch Dogs 2 har visats upp med en lång gameplay-trailer. Ingen större överraskning, vi snackar Ubisoft och när Assassin’s Creed kanske uteblir ett år är det ännu mer garanterat att de satsar på sina övriga etablerade serier.

* Injustice 2 är på gång och kommer att ha en massa nya karaktärer som Supergirl och Gorilla Grodd (för mig tidigare bara känd som legofigur). Fullständigt ointressant då jag hatade föregångaren.

* Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue kommer att släppas i jul, och har fått en trailer bestående av 1% det som gjorde mig förtjust i Kingdom Hearts (Disney- och Final Fantasy-referenser) och 99% extremt bajsnödig dialog.

* Ingen formell utannonsering än, men CD Projekt har skaffat varumärke för Gwent som fristående kortspel.

* Högst sannolikt kommer en HD-version av Skyrim att visas upp. Mjo, det vore väl kul men supertrimmade PC-moddar finns ju redan och jag vill hellre ha ett nytt Elder Scrolls. Fast det ena utesluter inte det andra.

* Final Fantasy XII: The Zodiac Age kommer till Playstation 4, och är helt enkelt en HD-version av PS2-spelet. Trevligt, då spelet är oändligt mycket mer intressant att spela igen än Final Fantasy X.

* Funcom återvänder till Hyboria med Conan Exiles, som visserligen har flerspelarinslag men också går att spela helt solo. Spelet blir ett överlevnadsäventyr i en öppen värld.

* Lego Dimensons har börjat få teasers på kommande lanseringar, som verkar kunna inkludera Harry Potter, Teen Titans, Mr T, Gremlins och Sonic. Vilken blandning …

Det här inlägget postades i Spel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.