En liten nyhet snart

Igår blev det ingen blogg, delvis eftersom jag åkte ner till den lokala folkparken och dansade loss, men delvis också eftersom jag satt resten av kvällen och grottade i php-filer och inställningar (något som görs aningen mer komplicerat av att jag inte behärskar php). Men nu börjar det i alla fall bli någon ordning på eländet och snart kan jag introducera en ny funktion på Bearded Nerd, något som förhoppningsvis blir användbart både för mig och er. Det kommer också att bli en funktion som läsare kan bidra till, om någon känner sig ambitiös nog.

Det här inlägget postades i The Bearded Nerd. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.