En tropisk ö kommer lastad

Med vadå? En hel massa superdinosaurier förstås! Jag hade tänkt prioritera andra spel just nu men föll för grupptrycket och köpte Monster Hunter World. Det hela ser väldans kul ut, jag hoppas bara att det fungerar bra i praktiken också. Jag är bara lite osäker på vilken karaktär jag ska spela. Det brukar ju ligga nära till hands att spela med Shaana, särskilt eftersom enorma tvåhandssvärd liksom är klassiskt i Monster Hunter. Men det kanske skulle funka bättre med någon helt ny.

Jag har läst på väldigt lite, jag tror nästan det blir roligare att få utforska och lära sig hur systemet fungerar. Senast jag spelade Monster Hunter, förutom en kort session med Monster Hunter Tri, var det första spelet på Playstation 2, men jag vill minnas att jag spelade det väldigt lite. Så det blir kanske tredje gången gillt nu.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel, Xbox One och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.