Ett nytt huvud åt Bumblebee

Jag ägnade delar av dagen åt att städa upp närmare ett års skrot från arbetsbordet. Sedan jag blev klar med Smokescreen förra sommaren har jag inte haft något byggprojekt på gång så det har inte blivit prioriterat. Men nu tänkte jag få något fixat innan semestern tar slut, så jag plockade sönder min andra Bumblebee i beståndsdelar. Tanken är att han ska bli Goldbug, hans senare alter-ego i serien. Det innebär en annan färg men också ett helt annat huvud.

Så jag plockade isär Bumblebees huvud och sågade helt sonika, och aningen makabert, bort hans ansikte. Sedan har jag ägnat mig åt att konstruera ett nytt med visir och det ikoniska kantiga munskyddet. Det hela görs aningen pyssligare av att hela huvudet är cirka 1,5 centimeter i kubik, men nu börjar det ta sig. Nu behöver jag bara fixa en näsa och luftintagen på sidan, så börjar det likna något.

Lämna ett svar