Ett Total War-spel för mig!

Jag brukar generellt inte vara intresserad av strategiserien Total War, trots att den har besökt alla tänkbara tidsperioder i allt från Rom till Japan till Warhammer, men när de nu ger sig på samma historiska era som Dynasty Warriors-spelen kanske jag måste göra ett försök. Visserligen finns redan Romance of the Three Kingdoms, men det här är onekligen lite mer tillgängligt. Frågan är väl bara hur jag ska ha tid när även Dynasty Warriors 9 dyker upp snart …

Det här inlägget postades i PC, Spel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.