Expressleverans från Blizzard

Idag anlände ett paket med expressleverans, till viss förvirring. Jag hade ju inte beställt något, förutom det där i måndags då. Men det kunde ju inte ha hunnit hit redan. Jo. Jag öppnar paketet och hittar…


Vad är nu detta?

GLLRLWLWLWLLLLLL!

GLLRLWLWLWLLLLLL! GLLLLBRLW! LLLLLL!

Jo, jag beställde en authenticator för att äntligen kunna sova lugnt om nätterna, och då kunde jag inte låta bli att beställa en Lurky. När jag hälsade på Blizzard i Söul 2007 köpte jag tre Murky-plushies, som då var helt exklusiva för den koreanska marknaden, för cirka 80 kr styck. Jag skulle ha köpt fler. Två av dem gick för närmare 200 dollar styck på Ebay och jag svor över att jag inte köpte ut hela lagret sista dagen där, men den sista behöll jag själv. Numera finns de enkelt att få tag på via Blizzard-shoppen, så jag passade på att fixa en kompis åt min koreanska murloc. Båda två är ju trogna följeslagare i spelet, och nu även på mitt skrivbord.

Nästa fråga blir vart jag får tag på en Razzashi Raptor Hatchling…

Det här inlägget postades i Modeller och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.