Följ mig på Instagram!

Som ni kanske ser (om ni inte kör på mobil vy) så har jag lagt till en Instagram-feed till höger på sidan (den hamnar längst ner i mobilvyn i det här dynamiska nya temat). Jag skaffade egentligen bara Instagram för att kunna skriva upp mig på Elgigantens utlottningar och ha en hundradels chans att vinna möjligheten att köpa en Playstation 5, men när jag väl hade lagt upp kontot tänkte jag att jag lika gärna kan publicera mina bilder där, istället för att krångla med dem här eller på Twitter. Så tanken är att fylla på med mina favoriter av mina nya och befintliga bilder, en om dagen till att börja med. Och så blir det ännu ett sätt att hålla den här sidan dynamisk då det åtminstone poppar upp lite nya grejer i feeden även om jag inte skriver något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*