För en handfull Lego-bitar

Så har jag precis slängt iväg tre beställningar på en handfull Lego-bitar, dyra men rätt nödvändiga för ett par projekt som jag pysslar med. Jag ska bygga ihop några figurer och har sökt fram exakt de bitarna jag behöver på Bricklink, för att sedan lokalisera affärer som har precis de bitarna. Väldigt praktiskt.

Sen har jag också planerat lite mekanismer som behövs för ett nytt Transformers-projekt. Fördelen med Lego är ju dels att delarna redan är gjorda för att vara kompatibla så det går att göra ganska smidiga konstruktioner, och dels finns de i flera färger så det går att matcha ihop något som ser fabriksgjort ut. Om det här fungerar så blir det mitt mest tekniska ombygge hittills… trots en ganska liten skala.

Utöver det väntar jag förstås på Pandaria-releasen. Får se om jag kommer igång redan ikväll eller om det blir imorgon.

Lämna ett svar