Förbannelse och lycka

En av mina mest önskade Rock Band-låtar och tillika en jag trodde aldrig skulle dyka upp, Glory of Love, skulle dyka upp den 13:e. Det gjorde den inte, och Sony kunde inte ge något konkret besked varför. Till slut hörde Harmonix av sig och meddelade att man hade ”issues” och arbetade på saken, men att den borde dyka upp den 27:e.

Det gjorde den inte, och jag börjar tro att ”issues” inbegriper att Peter Ceteras hund har blivit överkörd av en europeisk Playstation 3-spelare, eller nåt. Det är i alla fall så enormt irriterande att ha en låt så nära men ändå så långt borta. Hade den aldrig varit aktuell att släppas så hade jag i alla fall inte väntat på den.

Lyckligtvis behöver jag inte sitta sysslolös hela kvällen (som jag hade tänkt ägna åt att spela synt tills fingrarna kräks). Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate har digitalt trillat in i min 3DS, så nu ska det recenseras. Väldigt sugen på detta!

Uppdatering: Harmonix är åtminstone extremt bra på att hålla kontakt via Twitter:

Harmonix Music @Harmonix
@Mikael_Sundberg We’re in contact with Sony about it. We’ve been told it will be live next week.

Lämna ett svar