Förhoppningsvis ett givande nattskift

Klockan är drygt halv fyra och nu sitter jag och Shaana på flyget till Vale of Eternal Blossoms efter min andra tur runt Pandaria. Jag missade realm first på Mining, men jag var ändå klar rätt snabbt. Jag hoppade helt över startzonen och kutade raka vägen in i nästa, där jag farmade ghost iron i massor. Sedan blev det Kun’Lai Summit och vidare till de högre zonerna för att plocka de sista poängen (det går bara att ta sig till 595 i Mining på de vanliga noderna).

Det återstår att se om mina rövarpriser på ghost iron och blandade mineraler går hem. I så fall kan jag luta mig tillbaka och ta det ganska lugnt resten av expansionen. Om inte… nåja, det ska ju vara asketiskt att vara munk. För det blir förstås nästa steg. Så fort Shaana är klar med sitt grävande här ska jag börja på min munk, och det lär sedan ta större delen av min lediga tid ett tag…

Och så där ja, där sålde den första laddningen. 32000 guld, jag tackar, jag tackar. Känns omotiverat att sova nu.

Och så sålde den andra laddningen. Cirka 50000 guld nu.

Och slutligen, 57000 guld ganska exakt. Får räcka så.

1 tanke kring ”Förhoppningsvis ett givande nattskift

  1. Daniel Svensson

    Härligt!
    Själv orkade jag inte vara online så länge in i natten så jag tjänade runt 8000 guld på Ghost Iron Bars.
    Men men, det kanske säljer för några hundra guld för ett knippe nu ändå.

    Och herrebuddah vad dyrt du sålde det, skönt! :)

Lämna ett svar