Första trailern på animerade Castlevania

Någonstans måste något ha gått fel. Vi lever i en parallell dimension (vilket i och för sig skulle förklara vissa saker). Det kan inte finnas en exklusiv Netflix-serie baserad på Castlevania, och om det mot förmodan skulle göra det så skulle det vara någon sorts ny nytolkning, kanske i stil med Lords of Shadow, eller hur? Det skulle inte vara en tolkning av Dracula’s Curse, komplett med åtminstone Trevor, Sypha och Alucard (Grant verkar dock saknas). Jag menar, det är ett av de minst kända spelen i serien och Konami är ju förtjusta i att förstöra hela sin historia, så de skulle aldrig tillåta något sådant.

Men så är det alltså. Den 7 juli släpps den (även i Sverige, annars kommer jag att gå bärsärkagång). Och den ser supercool ut. Och om de nu gräver ner sig i just den här delen av mytologin – vad är oddsen för att de sen ger sig på Rondo of Blood och Symphony of the Night? Herregud, då kreverar jag.

castlevania_animation

Det här inlägget postades i Film, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.