Framtiden är här: Kuratas

Det var väl självklart att Japan skulle vara först. Kuratas är en fullt fungerande mecha som går att köpa av allmänheten för smått hanterbara 1.3 miljoner dollar. Då får man en dieseldriven fyra meters robotrustning som kan rulla runt på fyra ben och skrämma livet ur vilken pensionär som helst. Bestyckningen består av rätt brutala soft air-gatlingkanoner (!) och raketramper som avfyrar vattenbomber (!). Det vore inte heller Japan om inte hela arrangemanget styrdes av att le (vilket man lär göra, hysteriskt, varje sekund man sitter i den här).

Det här är onekligen en jätteleksak som är direkt opraktisk för det mesta förutom att skryta med hur mycket pengar man har att bränna, alternativt att arrangera tidernas absolut mest episka vattenkrig/paintballturnering. Själva företaget verkar inte ta den på så stort allvar heller. Men framtiden börjar nu. Gundam är snart här.

1 tanke kring ”Framtiden är här: Kuratas

  1. Tim

    Framtiden, min katts rumpa… Den går på bensin! Om de ändå skulle göra vapnen eco-friendly så hade de väl kunnat komma på en annan lösning för drivmedel. …just saying. <.<

Lämna ett svar