Fullt upp – blandat grejs

Det är mycket just nu. Imorgon måste jag städa hela lägenheten och göra iordning för Rock Band-kväll, på cirka tre timmar. Ikväll har jag varit på jodo och sedan en sväng ut på restaurang, så det har inte hunnit bli något skrivande. Men, i korthet:

* Ny påve, hur länge blir denna sittande? Inget lustigt sammanträffande med någon ond World of Warcraft-biskop den här gången, men lite kul att han är San Francisco…

* Darkstalkers Resurrection är ute och är en himla bra konvertering, jag vete dock sjutton om det är värt att köpa när jag redan har PS2-versionen med alla figurerna.

* Rosanna av Toto släpptes till Rock Band i veckan, grymt bra låt. Och hysteriskt svåra pianosolon, bland det knivigaste jag har sett.

* Jag läste en biografi om Freddie Mercury. Fascinerande människa som levde ohyggligt intensivt. Man kan tycka att HIV-utbrottet var hemskt orättvist – det fanns inte ens en tanke på att man kunde bli dödligt sjuk och när det väl blev känt var det för sent för många.

* Tomb Raider är släppt, jag hoppar dock över denna snuffsimulator.

* Dynasty Warriors 7: Empires dödade inte min Playstation 3 så jag har kört vidare, och jag gillart! Recension blir det framöver.

* Är det någon som har ett behov av en Lego-gubbe utklädd till kyckling? Jag har två, nämligen…

Lämna ett svar