Ge tillbaka min Avatar-skiva, ditt jävla Playstation 3-skrälle

Och så kan man väl kalla det tur i oturen att jag skaffade PSN Plus igår och flyttade över mina filer, för idag sade den tack och godnatt efter en kvarts musikspelande. Automatisk nerstängning, blinkande röd lampa och när jag försöker slå igång den igen så blev det Yellow Light of Doom (YLOD). Jag lyckades alltså rädda mina Dark Souls-sparningar och lite sånt, annars hade jag varit extremt olycklig idag. Nu är jag bara tämligen olycklig, eftersom jag egentligen inte har råd att köpa en ny just nu.

Sen lyckades den med konststycket att svälja mitt Avatar-soundtrack som jag precis fick med posten tillsammans med Deus Ex: Human Revolution (som CDON slumpade bort för 99 kr). Jag har precis provat varenda tips om hur man kan få den att spotta ut skivan och inget hjälper. Nästa steg är att skruva upp fanskapet, men då behöver jag en sexsidig stjärnmejsel… som jag förstås inte har.

Men nu måste jag fokusera på datorn. Den är strippad och klar, moderkortet ligger och väntar på sitt slutgiltiga våldsamma öde och grafikkortet väntar på att bli adopterat av ett nytt, fräscht kort. Om inte Ånge jävlas mer än vanligt (och just nu är jag beredd på det värsta) har jag delarna imorgon så då kan jag förhoppningsvis sparka igång allt. Sen, när den rullar igen, får jag springa och köpa en ny Playstation 3. Det var den budgeten, det…

Lämna ett svar