Hjälp mig välja 2

Dags att rita lite mer! Jag har slumpat fram fler karaktärer och fastnade för de här fyra. Eller, faktum är att jag fastnade ordentligt för en annan karaktär och ritade klart henne samma dag. Men de här fyra kanske kan bli något också.

Idag har vi Vinth, en pricksäker dvärg med långt rött hår. Vageos är en skitstövel i största allmänhet som jagar Shinda för hennes krafter. Rua är en mystisk tjuv. Och så har vi So-Thu, en misslyckad magiker som blivit kvar på akademin som hjälpreda efter att med nöd och näppe överlevt ett misslyckat experiment som involverade varelser från andra dimensioner.

Vem ska jag börja med? Eller är det nån som inte är värd att lägga tid på?

skisser_slumpade2

1 tanke kring ”Hjälp mig välja 2

 1. Erik Malm

  Från högst till lägst prioritet:

  1. Rua
  2. So-Thu
  3. Vinth
  4. Vageos

  I Tyskland kallas avslutningsbalen tydligen ”Abiball” (pormanteau av ”Abitur” = studenten och ”Ball” = bal). Jag läste det först som ”Abigail” i en YouTube-kommentar, och fick en mental bild av att gå på Abiball med Abigail… :p

Lämna ett svar