How Can My Sega Console Possibly Be This Cute?

Ja, det var väl dags. Det går att förvandla gamla kinesiska krigare till söta animeflickor. Det går att förvandla stridsflygplan till söta animeflickor. Och nu går det att förvandla Sega-konsoler till söta animeflickor. Oh Sega, you so crazy.

”Sega Hard Girls” (vilket får tolkas som Sega Hardware Girls) är en tilltänkt animeserie som följer en grupp antropomorfa spelkonsoler med mer eller mindre självironiska drag. ”Visual Memory” är en liten tjej som hänger med Dreamcast och kan förminskas och koppla ihop sig med handkontrollen den senare har på pannan. Game Gear blir lätt uttröttad. Super 32X erkänner aldrig att hon gör fel. SC-3000 är en av Segas första format och följdaktligen är hon en gammaldags samurajtjej. Genesis är en ostyrig amerikan. Och så vidare.

Frågan är vem som vill ha något sånt här istället för, tja, praktiskt taget vad som helst. Obskyra Sega-referenser fick vi redan i Segagaga och att göra tolkningar av konsolkriget i rollspelsform gjordes i Hyper Dimension Neptunia. Nu är det bara en anime än så länge, men om resurser läggs på det här istället för, låt säga, ett nytt Valkyria Chronicles eller Skies of Arkadia, då blir jag lite ledsen i ögat.

dreamcast_chan

Den stora frågan är: vad händer om man tar Megadrive-chan, och Megadriven som förvandlas till Megatron, och korsar hela konceptet med Transformers: Kiss Players där små söta animeflickor pussade på Transformers för att ge dem krafter. Incest?

Det här inlägget postades i Film, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.