Inget Zone of the Enders-fan, men…

…den där ser minsann inte alls pjåkig ut! Superroboten Jehuty från Kojimas actionlir Zone of the Enders, som gav ordet ”cockpit” en ny innebörd, kommer att släppas som en del av Revoltechs praktiskt taget oändliga utbud superposerbara figurer. Enligt min standardleverantör på Ebay kommer han i april. Jag lär nog hoppa över den men det finns massvis med Zone of the Enders-fans som troligen kommer att passa på.

Lite märkligt att den dyker upp nu, Zone of the Enders är inte direkt stekhett. Men… kanske… Zone of the Enders HD Collection snart? Det vore något.

Istället var jag ute efter Masamune Date från Sengoku Basara. Jag har inga planer på att köpa hela gänget, men den enögde wannabe-västerlänningen med sexdubbla katana är onekligen värd ett köp. Så får jag också tillfälle att se vad Revoltech går för i praktiken.

Lämna ett svar