Jag vill göra en sköld till Dark Souls 2!

Namco-Bandai har börjat en tävling där det gäller att designa en ny sköld till Dark Souls 2. En liknande tävling fanns i ettan, vilket gav oss Blood Shield, Spider Shield och Sanctus, så det är ju hyfsat framträdande grejer man får vara med om att skapa.

Min idé bygger lite på fokuset på drakar, och att den mesta utrustningen i Dark Souls tenderar att vara bättre begagnad. Vad passar då bättre än en sköld som har varit i närkontakt med just en drake? Min stil passar inte direkt in i spelet, men jag förutsätter hur som helst att From ritar om texturerna ändå, så jag lade inte ner någon enorm tid på detaljerna. Golden Dragonstalker’s Shield heter den och går att rösta på här. Gör gärna det, för det vore förbannat coolt att ha en egendesignad sköld i spelet.

ds2_sköld

Det här inlägget postades i Kreativt, PC, Playstation 3, Spel, Xbox 360 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Jag vill göra en sköld till Dark Souls 2!

  1. Erik Malm skriver:

    Voted. Nu förväntar jag mig att du i gengäld röstar på Beowulf i Skullgirls-omröstningen…. :=p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.