Julklapparna jag glömde önska mig

Det var en bra jul och jag fick i stort sett det jag önskade mig. Under granen hittades bland annat Xenoblade Chronicles, som jag har tänkt köpa länge men inte kommit mig för. Som en överraskning fanns också en bluray-box med hela Battlestar Galactica som jag ska se av vid tillfälle. Den serien har jag hört en del gott om men det återstår att se om den kan mäta sig med Babylon 5…

Fast givetvis är det en massa saker som man inte får eftersom man har glömt att önska sig dem. Saker man kommer på då det är för sent, typ klockan tio på kvällen den tjugotredje december.

Shockwave – den här vore kanske lite väl hoppfull att önska sig, men Shockwave från original-Transformers-serien är den sista av mina absoluta måste-ha-figurer. Nu passar jag på att jaga på Ebay så får vi se vad som händer.

Portal 2 Turret Plush – jag hade faktiskt önskat mig en Companion Cube Plush, men den här är många snäpp coolare. En söt tygkanon som dessutom har inbyggda ljud som reagerar på omgivningen låter som ett givet köp. Tyvärr är den slut nu efter jul, vi får se när den kommer tillbaka i lager.

Jedi-morgonrock – dels behöver jag en ny morgonrock och dels vore det onekligen hur coolt som helst att gå omkring som Jedi hela dagen under sega söndagar. Man behöver inte vara något jättefan av Star Wars för att vilja ha den här.

Det här inlägget postades i Prylar, Transformers och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Julklapparna jag glömde önska mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.