Kay spelar Dark Souls

Jag har varit borta stora delar av veckan vilket delvis förklarar det sporadiska uppdaterandet. Nu när jag är hemma är det mycket att ta itu med. Det gäller att prioritera. Därför sätter jag mig förstås ner och kikar på Kays genomspelning av Dark Souls 2.

Kay är en dam som tidigare spelat hela Dark Souls från början till slut och grundligt motbevisat alla anklagelser om att spelet är otydligt och slumpmässigt tills någon säger hur man ska göra. Genom att vara sjukt uppmärksam, notera allt som sägs, läsa alla beskrivningar och dra kloka slutsatser tog hon sig genom hela spelet och hittade dessutom rätt krystade saker som hela Oolacile-delen utan hjälp.

Nu spelar hon Dark Souls 2 och applicerar samma tankesätt där. Det är alltid trivsamt att se på och dessutom upptäcker hon massvis som jag hade missat, utan att vara ett levande uppslagsverk som EpicNameBro eller en oslagbar speedrunner som Lobos Jr. Spoilervarningar, så klart, men väldigt sevärt.

Lämna ett svar