Klädd för Discworld-läsning

Mitt signerade exemplar av den senaste (och sista?) Discworld-boken Snuff dök också upp i helgen. Eftersom Terry Pratchett lider av en obotlig sjukdom vill jag dels ta chansen att få böckerna signerade medan det fortfarande går och dels stödja honom lite mer direkt. Jag har bara hunnit läsa en liten bit men det handlar ju om Commander Vimes så nog är det lovande.

Sen passade jag på att fylla ut beställningen från den officiella merchandise-sajten med en riktigt skön collegetröja med ett diskret men ytterst nördigt tryck. Jag är less på tröjor där det bara är någon artwork klistrad rakt över, men den här känns riktigt lämplig. Dessutom blev storleken helt perfekt. Den här lär jag använda mycket framöver.

Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Klädd för Discworld-läsning

  1. Livlig skriver:

    Vilken snygg tröja! Synd bara att jag inte är så belevad i Discworld-universumet att det skulle motivera ett inköp. <:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.