Kortspelet är klart, typ

Puh! Efter en sista insats är kortspelet färdigt, åtminstone så pass att man kan trycka korten. Det som återstår nu är att rita logotypen, vilket görs lite lättare av att spelet nu har ett namn (som jag inte tänker avslöja riktigt än). Sen ska jag bara klistra in reglerna på några kort, och så göra en rejäl beställning någonstans.

Nu är det väl inte en superidé att avslöja affärsplaner till höger och vänster, men det är inte mycket till planer ändå. Alla som var med och spelade med de här figurerna till att börja med ska få ett exemplar. Sen ska jag ha några exemplar för promotion, bland annat ska jag undersöka om Science Fiction-Bokhandeln köper in spel av den här typen. Och slutligen tänker jag ha ett fåtal för försäljning om någon vill hoppa på den första tryckningen (som kan, men högst troligt inte, bli ohyggligt värdefull en vacker dag).

Men även om Makeplayingcards har fullt resonabla priser så drar det ändå iväg när man ska ha en liten upplaga, och dessutom blir frakten smått brutal (450 kr för 30 kortlekar, va?). Så jag håller på att kika runt bland svenska tryckerier. Oavsett hur det blir så räknar jag med att kunna ha dem klara till sommaren!

kortspel_cards
Den första betaupplagan – det är snyggare nu!

Lämna ett svar