Lego Fairground Mixer

Det började nyligen ryktas om ett nytt Lego-set som skulle vara kompatibelt med modulhusen och erbjuda ett nöjesfält åt våra nöjessvultna legofigurer (i min stad finns ingen bio så det roligaste man kan göra är att gå på restaurang… eller spela arkadspel, förvisso). Det visade sig vara delvis sant. Det är inte direkt kompatibelt utan snarare moduluppbyggt i sig och det kan mycket väl komma fler set som bygger ut det hela, ungefär som vinterseten som släpps årligen.

Huvudpoängen med Fairground Mixer är att den stora karusellen och alla sidoattraktionerna är realistiskt ihopfällbara för att kunna transporteras på två lastbilar. Så fungerar det ju med alla tillfälliga nöjesfält och det är charmigt att se hur det fungerar, men inte desto mindre är det väldigt mycket bitar (och därmed pengar) som går till delar som jag ändå inte vill ha framme. Bygger man en hel stad så kan det här mycket väl få en plats, men om man är fokuserad på en enda gata så är det mindre meningsfullt.

Många roliga detaljer dock och som alltid är Jamies Berards barnsliga entusiasm smittande. Men jag står över. Jag har annat som ska köpas i juni.

lego_fairground_mixer

Det här inlägget postades i Prylar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.