Lite att se fram emot

Jag uppdaterade den tämligen bortglömda Nerdkalendern lite grann, mest för att hålla koll på mina egna inköp den närmaste tiden. Det släpps onekligen en del höjdare, men framför allt är det nästan overkligt att Street Fighter V är bara två veckor bort! Och innan dess har vi en vecka på oss att mysa runt med Unravel. Egentligen borde jag även knycka åt mig Gravity Rush-remaken, men jag siktar på att försöka hitta den japanska utgåvan med en Figma-figur av Kat istället. Sen blir det Dark Souls III i april och Mirror’s Edge Catalyst i maj som är allra hetast för mig.

Något som slog mig är däremot hur få spel som faktiskt har releasedatum nu för tiden. Kanske för att många spel jag längtar efter är indiespel som dels tar lång tid att utveckla men också inte har resurser att sätta ett datum i förväg och sedan krossa sig fram till det. Därför kunde jag inte hitta något exakt datum för alla dessa potentiella höjdare, som allihop är på gång under 2016:

Eitr
Salt & Sanctuary
Rain World
Horizon: Zero Dawn
The Last Guardian (vilket av dessa två är mest sannolikt att bli försenat, tror vi?)
King of Fighters XIV
Uncharted 4
Cuphead
Mighty no 9
Rime
Valkyria Chronicles (PS4-versionen)
Death’s Gambit

3 tankar kring ”Lite att se fram emot

 1. Mikael Inläggsförfattare

  Jag vill nog gärna spela The Witness, men jag är lite orolig för åksjuka. Kände mig lite snurrig bara av att kolla på en längre video. Förhoppningsvis är det något som åtgärdas.

 2. J_O_G

  Ser fram emot Eitr, Salt and Sanctuary och Dark Souls III. 2016 kommer bli ett grymt bra år. Och det började bra med The Witness. Tänkte du recensera det? Jag tycker att det är riktigt, riktigt bra.

 3. Erik Malm

  Från minst hype till mest:

  Tekken 7 (ingenting nytt som imponerar)

  KOF XIV (gräslig grafik/design – Robert med mustasch och pipskägg! – men jag är nyfiken på nykomlingarna)

  SFV (måste *alla* ha Chun-Li-ben?)

  Xrd – REVELATOR (Kum Haehyun – en Tron Bonne/Yuzu Makishima* för 2010-talet!)

  * Hon som styr Cyber Woo i NGBC.

  BlazBlue Centralfiction (Hibikis Karas-möter-Attack-on-Titan-stil och Nines komplexa magisystem!)

Lämna ett svar