Lite Netflix-tips

Jag är ofärdig ikväll, så den här uppdateringen görs från bäddsoffan i sällskap med en värmekudde. Istället för att slösurfa bort hela kvällen har jag därför hunnit se ett par bra filmer på Netflix.

In Bruges var klart intressant, om Colin Farrells sympatiska (?) lönnmördare. Det förde mig vidare till Ordinary Decent Criminal, där Farrell har en biroll men det är Kevin Spacey som dominerar som vanligt (trots hemsk irländsk accent). Christoph Waltz har också en liten roll.

Vilket för mig till gårdagens film Valkyria, som har den minimala kopplingen att Tompa Cruise spelar tysk naziofficer precis som Waltz gjorde i Inglourious Basterds. Ingen höjdare till film, men bra som kvasihistorisk lektion i hur attentatet mot Hitler gick till.

Ska man fortsätta kopplingen borde jag nu se Undergången, men det har jag redan gjort (utmärkt film för övrigt), så det får bli något helt annat.

1 tanke kring ”Lite Netflix-tips

  1. Erik Malm

    Om jag inte gjort det tidigare kan jag rekommendera ”Bron” från 2011. Liksom samtliga Resident Evil 6-kampanjer börjar den bra och tappar mot slutet, men är ändå klart värd sina timmar. Lasse är min favoritkaraktär!

    De flesta har väl sett åtminstone en scen ur Undergången – i mitt fall rörde det sig om Führerns upprördhet över PS2-konverteringen av Sugoi! Arcana Heart 2…. :=)

Lämna ett svar