Lite pianomusik för fredagen

Ett av få mobilspel jag har fastnat för är pianospelet Deemo, inte minst eftersom det har enastående musik. Höjdpunkterna är signerade V.K. (artistnamn för Vanros Kloud), en kinesisk pianist som har släppt en hel rad skivor. Jag har redan köpt ett antal smakprov, inklusive den mäktiga ”Wings of Piano” och en trave till via Itunes. Min MP3-spelare är redan smockfull med musik av Yiruma, som jag upptäckte efter att ha spelat Deemo första gången även om hans musik inte finns med där. Men nu får han sällskap av V.K., som generellt verkar ha lite mer varierade arrangemang, precis som den Yiruma-skivan jag gillar mest.

Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Lite pianomusik för fredagen

  1. Erik Malm skriver:

    Vacker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.