Ljuvliga, ljuvliga Cecile Corbel

Jag noterade att musiken var särskilt ljuvlig när jag såg Lånaren Arrietty härommånaden, men jag tog inte tillfället i akt att kika närmare på kompositören då. Cecile Corbel är den relativa nykomlingen som ligger bakom soundtracket. Hon har mestadels gjort blandade keltiska sånger i olika samlingar vilket förklarar varför jag gillar henne. Det är glatt, upplyftande och alldeles, alldeles underbart.

Gå in på Itunes eller annan valfri musiktjänst och köp genast på dig The Neglected Garden, Our House Below, Sho’s Lament, Departure at Dawn och förstås Arrietty’s Song. Massiva vibbar av Suikoden Celtic Collection. Fantastiska låtar. Och när jag har lyssnat genom dem några hundra gånger ska jag nog köpa hennes egna Cecile Corbel Collection också.

Fantastisk liveversion av The Neglected Garden här:

Lämna ett svar