Med Beachcomber är gänget komplett

Jag har dragit upp det här gänget ett antal gånger under åren allt eftersom nya figurer har släppts. Så många gånger att jag faktiskt inte ens nämnde när jag ersatte Perceptor med en nyare modell nyligen. Men nu när den siste har kommit på plats är det väl dags igen.

I den första vågen av Power of the Primes fick vi alltså äntligen en ny Beachcomber. Den här pacifistiske hippien var väl inte direkt den ideala krigaren och han har knappt dykt upp i några serier, förutom som bihang till resten av sin trupp. Han fick en hyfsad uppdatering för ett antal år sedan, men det var i den minimala Legends-klassen med en simpel förvandling (inte för att den var särskilt komplicerad till att börja med).

transformers_beachcomber01

Den här nya versionen är en jättekul figur. Trots sin storlek är han extremt poserbar, och förvandlingen har några extra steg för att fixa proportionerna. Jämfört med sina större kamrater känns han också rätt påkostad, med massor av målade detaljer. Av någon anledning är faktiskt hela överkroppen målad istället för att bara vara gjuten i grått. Målade fälgar och silverdetaljer på bilen ger lite extra klass till den här lilla figuren. Eftersom han behöver importeras blir det förstås dyrare, men Beachcomber är definitivt värd att leta efter.

transformers_perceptor01

Eftersom jag hoppade över honom tidigare kan jag också nämna Perceptor. Han släpptes under Titans Return och har därför ett huvud som förvandlas, men i övrigt är han en extremt trogen nytolkning av hans klassiska mikroskopform, och en mycket mer solid figur än den tidigare Universe-tolkningen där han blev någon sorts offroadtruck.

transformers_beachcomber02

Så med dessa på plats är teamet från mitt första Transformers-nummer komplett i bra skala och med välgjorda figurer hela bunten. Visserligen finns en ny Warpath som är i samma skala som de övriga små, men den är fulare så jag behåller den här höjdaren. Och så har jag tagit ett litet steg till mot den kompletta samlingen … tills de börjar göra Masterpiece-utgåvor.

cosmos03
(jämför med hur det här gänget såg ut för bara tre och ett halvt år sedan)

Det här inlägget postades i Prylar, Transformers. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.