Mer spel till Neo-Geo X

Det blev inte bara startutbudet på Neo-Geo X. Mer upplyftande är det faktum att det släpps intressanta spel redan nu. 15 nya spel kommer att släppas i paket om tre åt gången.

BLAZING STAR
BREAKERS REVENGE
FATAL FURY: MARK OF THE WOLVES
KIZUNA ENCOUNTER
THE KING OF FIGHTERS ’96
THE LAST BLADE 2
METAL SLUG 2
SAMURAI SHODOWN 3
SAVAGE REIGN
SENGOKU
SHOCK TROOPERS
SUPER SIDEKICKS 3 – THE NEXT GLORY
TOP HUNTER
WORLD HEROES JET

Det är lite märkliga spelval och titlar halvvägs genom serierna, men några guldkorn är det helt klart. Mark of the Wolves är ju möjligen det bästa spelet på formatet, King of Fighters ’96 är helt klart acceptabelt, The Last Blade 2 är strålande, Metal Slug 2 är utmärkt och både Top Hunter och Shock Troopers är bra spel. Sen är ju både Breakers Revenge och Kizuna Encounter lite udda men kvalitativa fightingspel.

Det återstår att se vilken fördelning spelen får i paketen (först ut är Metal Slug 2, Sengoku och Top Hunter), men intressant är det. Fast eftersom jag äger arkadmaskinen känns det fortfarande osannolikt att jag kommer att springa ut och köpa mig en Neo-Geo X, hur läcker den än är.

1 tanke kring ”Mer spel till Neo-Geo X

  1. Sylve

    Det är bra kvalitet på grejerna, är mkt nöjd med stickan. kan också tilläggas att den bärbara versionen verkligen blir bärbar med strömkabel för uppladdning…

    Tyvärr måste man köpa första volymen spel där jag egentligen är mest sugen på ms2 och inte så mkt annat. Kommer köpa paketet med blazing star oavsett. Synd att uppföljaren till det skjutspelet, pulstar, Inte kom med. Är rätt säker på att det inte blir fler volymer än fem.

Lämna ett svar