Metroid Prime 4 börjar om från början

Nintendo har visat upp exakt noll från Metroid Prime 4 förutom att det existerade, men det var ett och ett halvt år sedan. Och nu meddelar de att spelet inte lever upp till deras förväntningar så därför börjar utvecklingen om, nu med Retro Studios vid rodret! Det är är förstås himla bittert för oss Metroid-fans, särskilt om man köpte Switchen delvis i väntan på det spelet. Det måste ha varit ett spel av Other M-liknande uselhet för att man hellre börjar om än försöker rädda det, så förhoppningsvis är det värt väntan.

En bra fråga är ju också vad Retro Studios har sysslat med på sistone. De har ju egentligen inte släppt något nytt sedan Donkey Kong Country: Tropical Freeze för fem år sedan. Men det är sannolikt att vad de än har jobbat på börjar närma sig slutfasen och då går det ju bra att börja på något nytt. Och Retro kan ju Metroid, men jag hade föredragit om det var två år in i utvecklingen och inte noll.

Det här inlägget postades i Nintendo Switch, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.