Min plånbok gråter

Hnnng. New York Comic Con pågår och som vanligt är Hasbro där för att visa upp nya Transformers. Och med en del av de figurer som är på gång kommer det att bli en dyr affär att vara Transformers-fan framöver, särskilt om man råkar gilla deras monsterteam. På Hascon nyligen utannonserades förstås Dinobots (Grimlock, Swoop, Sludge, Slag och Snarl) som är tämligen trogna tolkningar av originalen men som nu också har möjlighet att kombineras. Det kommer jag inte att göra, men allihop ska införskaffas.

Sen är resten av teamet Terrorcons bekräftat, så utöver Hun-Grrr och Rippersnapper så kommer också Sinnertwin, Cutthroat och Blot. Det här teamet tillhörde några av mina första Transformers och är en favorit som jag aldrig trodde skulle få nyversioner, särskilt efter att det släpptes någon bastardiserad tolkning under Transformers Prime: Beast Hunter som floppade rejält.

Men den allra största nyheten är att Predacons kommer tillbaka! Det här legendariska teamet har egentligen inte fått någon uppdaterad version sedan 1987, ett faktum som har utnyttjats av otaliga tredjepartstillverkare som har satt ihop egna överdimensionerade och tokdyra mastodontbyggen som Feral Rex. Riktigt så dyr hoppas jag inte att Predaking blir, men att döma av en teaser på hans vingar (som är större än hela Hun-Grrr) så kommer det att bli en jättefigur. Razorclaw, Divebomb, Headstrong, Tantrum och Rampage är alltså på gång och kommer att slutligen ta kål på min plånbok. Å andra sidan kan jag då glädja mig åt att praktiskt taget alla mina figurer från G1 har fått en uppdaterad version så jag kan sluta lägga pengar på dem.

Tills de börjar om från början med ännu bättre versioner, det vill säga.

Det här inlägget postades i Prylar, Transformers och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.