Nash avslöjad plus mer i Street Fighter V

Nash har äntligen visats upp, men inte riktigt som väntat. Till skillnad från figurer som Gouken som återvänt från de döda utan större förklaringar har Nash (eller heter han fortfarande Charlie Nash?) en hel del nyheter, som sitt ihopplåstrade utseende och en rad attacker som gör honom till något helt annat än en Guile-kopia. Han verkar nu fungera mer som en blandning av Juri och Rugal Bernstein, med både teleporteringar, Flash Kick-varianter som ser mer ut som Genocide Cutter, och grymma grepp. Vi får också se rondavslutningen på andra sidan skärmen, och spelet påminner allt mer om Real Bout Fatal Fury – på ett bra sätt!

Och på slutet där … inte helt oväntat och lite trist, men Bison är tillbaka. Kanske tekniken räcker för att ge honom en permanent mantel nu, det skulle göra honom åtminstone en gnutta coolare, men annars är jag väldigt less på honom.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Nash avslöjad plus mer i Street Fighter V

  1. Erik Malm skriver:

    The good: Charlie spelas inte längre som Guile.

    The bad: Charlie ser ut att spelas som en tråkig kombination av Guile, Seth, Decapre och Wesker, vilket med överväldigande sannolikhet innebär att Decapres kombinerade scramble dash/infighterstil försvinner ur serien. Dessutom är hans ”nya” design *ännu* lamare än Decapres (hur lyckas man?).

    För bara några timmar sedan talade jag med en vän om att Dictator mfl kändes mogna att fasas ut, men sådan tur skulle vi tydligen inte ha….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.