Nya 3DS XL

Det hade man väl egentligen kunnat räkna ut med lillfingret, men snart lanserar Nintendo en ny modell av 3DS. Lite oväntat inkluderar den inte Circle Pad Pro-tillsatsen, utan det är mestadels en större version med allt vad det innebär. Lite större i fickan men i gengäld mycket större skärmar, lite mer batteritid och kanske lite bättre ergonomi.

Spontant känns den inte helt nödvändig. Större skärm innebär ju relativt lägre upplösning, och jag tycker att den är tillräckligt tung redan för vissa spel där man inte kan hålla i den ordentligt. Den är ju onekligen snyggare (och mer lik Wii U) med en mer sammanhållen design och tydligare färgschema än den gamla (min röda har tre olika rödfärger plus svart i skalet).

Men nu hinner jag inte fundera mer på det. Från och med idag kör Nintendo också en rea där den första veckan ger oss 20% på Link’s Awakening DX och Super Mario Land, där båda är rätt lockande. Men framför allt har det kommit ett demo på Theatrhytm: Final Fantasy som förstås måste provas! En av låtarna som finns med är ju The Man With The Machine-Gun…

Lämna ett svar