Nya återvändare till Soul Calibur VI

Nästa trailer för Soul Calibur VI har dykt upp och här finns det betydligt mer nyheter. Först ut är en ny karaktär: Groh, eller Grøh om vi ska vara riktigt noggranna. Han är den lilafärgade nykomlingen med twinblade som skymtade förbi förut, men det är i själva verket ett vapen som går att skifta mellan två lägen och oftast verkar han använda separata svärd. Vi har egentligen inte haft mer normala dubbla svärd förut, så han lär kunna tillföra något nytt. Helt uppenbart har han också något monstruöst för sig med det där ögat. Kanske en koppling till Hilde? Och är namnet möjligen danskt? Groh finns som tyskt efternamn men det där ø:et är lite lurigt.

Utöver Grøh (det kommer att bli jobbigt att skriva om honom) återvänder Nightmare, Xianghua och Kilik. Jag spelade aldrig särskilt mycket av de två senare, men båda ser fräscha ut och lite mer omstajlade än Mitsurugi och Sophitia. Nightmare är rejält annorlunda med en sönderriven mantel, och numera frammanar han en häst för sin superattack. Knight-mare? I alla fall, en ruggigt cool design som bara skriker extremt påkostad staty, och om Siegfried skulle utebli (vilket jag betvivlar) så skulle jag nog inte ha något emot att spela den här versionen då de var närmast identiska på den tiden. Slutligen kan jag väl också anmärka på att Kilik har en ond sida. Det här var något som framkom i hans bakgrundshistoria, att han var besatt utan de heliga speglarna (bältet han bär). Nu bär han fortfarande bältet när han freakar ut här, så vi får se hur de har tänkt där.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel, Xbox One och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Nya återvändare till Soul Calibur VI

  1. Erik Malm skriver:

    Tre edgelords och Xianghua? ^_^

    Nightmare och Sengoku Basara-Grøh ser bra ut (de som tyckte att Tira, Z.W.E.I. och Viola var ”för anime” lär väl få både krupp och spatt nu), Kilik är OK (många av hans attacker ser halvhjärtade ut) men Xianghua är lika menlös som alltid. Hoppas på Pyrrha och Leixia som DLC.

    Superattackerna är överlag väl långa och överdrivna för att vara just superattacker och inte Critical Finishes/Instant Kills, och enknappssupers är bara deprimerande. Gillade dock hästen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.