Och så Taki förstås

Att Siegfried dök upp var inte en jätteöverraskning och så är det inte heller med Taki. Med undantag för femman har hon varit med i samtliga spel och näst efter Voldo och Mitsurugi tillhör hon de mest givna figurerna. Den här gången är det dock inte en rak översättning av hennes utseende i Soul Calibur. Där hade hon en slät mask, inget särskilt detaljerad hårspänne, en urringad kroppsstrumpa och bara minimala utsmyckningar på axlar och knän. Mekki-maru var också identisk med Rekki-maru. Här har hennes sekundära svärd en annan design på skidan, och Taki själv liknar mycket mer Soul Calibur III-designen fast fortfarande med röda kläder. En stor förändring är också att runor dyker upp på hennes dräkt vid vissa attacker, vilket knyter an till det spektakulära Soul Blade-introt.

sc6_taki

Jag var aldrig någon större Taki-spelare men hon är förstås absolut nödvändig att ha med, och även om spandex fortfarande inte existerade i slutet av 1500-talet så är det här i alla fall en bra designversion av henne.

Jag kan också nämna lite snabbt att Sylvie och Zarina dyker upp i SNK Heroines Tag Team Frenzy. Kul för alla deras åtta fans, antar jag. Själv funderar jag på om jag egentligen vill ha Mian i det spelet. Hon var ju kul i King of Fighters XIV men samtidigt vill jag inte utsätta henne för det där spelet …

1 tanke kring ”Och så Taki förstås

 1. Erik Malm

  Taki är en träbock, till och med Naruto-Natsu var bättre, fight me.

  Jag tvivlar på att Mian får dyksparka sig in i SNK HTTF; hon är nog både för obskyr och icke- fanserviceinriktad.

  Hittills har vi:

  Fatal Fury: Mai
  AOF: Yuri
  KOF: Athena, Leona, Shermie, Kula, Sylvie, Zarina
  Samurai: Nakoruru

  Sannolika kandidater blir då IMO:

  KOF: Luong, Whip, Alice, Momoko (vill säga Angel, men Kula bär redan hennes dräkt)
  Fatal Fury: Hotaru, Jenet
  Samurai: Iroha, Cham Cham
  Last Blade: Akari

Lämna ett svar