Och så var det det där med reklam

En bit nere till höger har jag numera en reklambanner för den japanska skivaffären CDJapan.co.jp. Det är den första reklamen på The Bearded Nerd och det blir inte den sista. Även om jag skulle vilja driva sajten helt och hållet ur egen ficka tycker jag också att det är dags att tjäna lite pengar på mitt skrivande.

Jag har också lagt upp Google Adsense-länkar som automatiskt anpassas till det som står i texten. Förhoppningsvis innebär det något intressant som kan locka. Där är väl det enda problemet att många annonsörer inte är så värst attraktiva, särskilt när jag skriver om World of Warcraft. Företag som säljer guld annonserar så det stänker och det är absolut inget jag tänker uppmuntra, så jag har redan blockerat en hel drös av dem.

Däremot tänker jag inte dränka hela Bearded Nerd i reklam. Tanken är att lägga upp affiliate-länkar till affärer som jag gillar och personligen kan rekommendera, som CDJapan som jag handlat med till och från i tio år. När jag skriver om något som finns att köpa kommer jag också, vid möjlighet, att länka den direkt till affären. För att du lättare ska kunna köpa sånt jag gillar, och, förstås, för att eventuellt tjäna några ören själv.

Så om du är sugen på att köpa något framöver skulle jag verkligen uppskatta om du gick via reklamlänkarna här. Mer slantar till mig ger mer prylar som i sin tur ger mer spännande saker att skriva om.

Förslag, önskemål eller kategoriska fördömanden mottages här nedanför.

Det här inlägget postades i The Bearded Nerd. Bokmärk permalänken.

4 svar till Och så var det det där med reklam

 1. Fred skriver:

  Tänkte bara meddela att det finns ett fåtal siter som jag Inte har aktiverat adblock+ på. Din är en av dom.

 2. Mikael skriver:

  En sak jag inte kommer att tolerera är guldannonser för World of Warcraft. Ser ni någon sådan, hojta till med adressen så lägger jag till den i filtret. Ett otyg, det.

 3. Mikael skriver:

  Första som dök upp var någon Google-reklam på spanska. Eh, okej.

 4. Leorio skriver:

  Cdjapan är ett bra ställe, och de får du gärna göra reklam för! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.